Termeni si conditii

Accesul pe site-ul www.salapolivalenta.ro este gratuit.

Vizitarea paginilor site-ului se considera un accept al termenilor și condițiilor de mai jos.

  • salapolivalenta.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii site-ului le-ar putea înregistra din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a www.salapolivalenta.ro sau pentru folosirea informațiilor obținute prin utilizarea link-urilor din salapolivalenta.ro către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor)
  • salapolivalenta.ro își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă structura site-ului și conținutul salapolivalenta.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia fără nici un fel de notificare prealabila.
  • salapolivalenta.ro nu poate fi făcut răspunzător in nici un fel, pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta produsă utilizatorilor, furnizorilor, colaboratorilor și partenerilor săi, dauna provocată de folosirea informațiilor furnizate sau de funcționarea site-ului.
  • salapolivalenta.ro pune la dispoziția publicului larg informații despre activitatea Salii Polivalenta din Bucuresti. Utilizarea informațiilor prezentate în acest site se face pe propria răspundere a utilizatorului.

În cazul in care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare ale site-ului salapolivalenta.ro va rugam sa nu mai accesați site-ul!