Dance Masters

Dance Masters

862__MG_5310Cele trei zile de concurs se vor desfãsura pe categorii, unde vor dansa peste 2.000 de participanti înscrisi în concurs, de toate vârstele, din 20 de tãri. Vor fi prezenti 50 de arbitri din întreaga lume. Evenimentul va avea urmãtorul program: vineri de la 13.00 si pânã la ora 22.00, iar sâmbãtã si duminicã de la 9.00 pânã la ora 23.00.

Sâmbãtã si duminicã vor avea loc Galele Laureatilor unde, începand cu ora 19:00, danseazã cei mai buni dintre concurenti. Se întrec finalistii de la categoriile latino si standard. În finale vor concura perechi situate în vârful piramidei dansului sportiv, inclusiv perechea numãrul unu mondial la standard Emanuel Valeri si Tania Kehlet.

În cadrul concursului vor fi competitii de standard: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step si competitii de latino: samba, chacha, rumba si jive. Organizatorii anuntã si un show de acrobatie cu Scoala de Circ Budurusi. Biletele costã între 50 si 100 de lei si pot fi cumpãrate prin reteaua Eventim.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *