Concert Jean Michel Jarre

Concert Jean Michel Jarre

859_DSCF9258După mai mulţi ani de la ultimul concert, Jean Michel Jarre a revenit pe scenă în cadrul turneului „Oxigene” care îl va aduce pe artist şi în ţările din Europa de est, printre acestea fiind inclusă şi România, pe 10 noiembrie, la Sala Polivalentă, în jurul orei 20.00. Reprezentantul Fundaţiei Phoenix, Paul Nanca, a declarat pentru NewsIn că a încercat să-l aducă pe Jean Michel Jarre încă de când artistul a început acest turneu, în primăvara acestui an, dar că acesta a decis ca pentru prima parte a turneului să includă doar ţări din Europa Centrală. Turneul „Oxigene” celebrează 30 de ani de la apariţia albumului omonim şi anunţă re-editarea acestuia în condiţii tehnice la înalt nivel, totul într-un spectacol de aproximativ două ore.

Biletele la concertul Jean Michel Jarre din 10 noiembrie, de la Sala Polivalentă, s-au pus în vânzare încă de la începutul lunii iulie, având preţuri între 100 şi 500 de lei în funcţie de poziţia în sală, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Biletele la concertul lui Jean Michel Jarre pot fi achiziţionate la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului şi Sala Polivalentă şi online de pe site-urile www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro.

Jean Michel Jarre are o longevitate în muzică de peste 30 de ani. El este pionierul muzicii electronice şi a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, fiind recunoscut pentru faptul că îşi compune şi produce singur toate pieselor sale. Concertele artistului sunt evenimente unice în care sunetele se combină cu jocuri de lumini şi efecte speciale şi adună milioane de spectatori de pe toate continentele, având până în prezent trei intrări în Guiness Book. În acest sens, în anul 1997, la Moscova, a adunat trei milioane de spectatori. Jean Michel Jarre a lansat 13 albume de studio, dintre care cele mai importante sunt „Oxigene” (1976), „Les Champs Magnetiques” (1981), „Revolution” (1988) şi „Metamorphoses” (2000).

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *